Een impressie van onze salon

Kapper Haarlem
Kapper Haarlem

Kapper in Haarlem voor de nieuwste technieken en mode op het gebied van haar 

Wilt u graag een andere coupe? Bent u toe aan een nieuwe look? Maak dan een afspraak met Johan Hairstylist, dé kapper van Haarlem en omgeving. Johan Hairstylist is met zijn team ervaren kapsters al jarenlang dé kapper van Haarlem. Graag zorgen wij ervoor dat wij een passend kapsel knippen. Naast een prachtig kapsel zien wij een bezoekje aan onze kapper in Haarlem als een moment van ontspanning. In een ontspannen sfeer werken onze kapsters en de eigenaar Johan vd Veen 5 dagen per week met creativiteit en enthousiasme. Mede door onze goede prijs kwaliteit verhouding zijn wij uitgegroeid tot dé kapper van Haarlem en daarbuiten. Doordat onze kapsters regelmatig naar cursussen gaan zijn zij up to date en op de hoogte van de nieuwste technieken en mode. Wilt u graag advies van een goede en eerlijke kapper in Haarlem? Maak dan een afspraak bij Johan Hairstylist. Johan Hairstylist is hét adres voor een passende coupe en trendy kleuring. Wij laten u stralend onze kapsalon verlaten. 

Behandelingen bij dé kapper van Haarlem

Wanneer u bij dé kapper van Haarlem komt zijn de mogelijkheden qua behandelingen zeer divers. Wanneer u een nieuws kapsel wilt kunt u uw eigen verzoek doen of luisteren naar het advies van onze vakkundige kapsters. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij knip- en föhnbehandelingen inclusief product aangeboden. Daarnaast kunnen onze kapsters en kapper in Haarlem de volgende behandelingen uitvoeren:

  • Het inbrengen van high- en lowlights
  • Kleurshampoos en verfspoelingen 
  • Knippen
  • Wassen
  • Föhnen

Wilt u graag een andere kleur in uw haar? Of vindt u higlights of lowlights leuk? Wij geven u graag advies. Tijdens alle behandelingen werken onze kapsters en kapper in Haarlem met de beste producten. Deze zijn werkelijk een genot voor haar en hoofd. 

Waarom onze kapsters en kapper in Haarlem?

In de kapsalon van Johan Hairstylist voelt u zich thuis. Onze kapsters en kapper in Haarlem hebben namelijk alle aandacht en tijd voor u. Wilt u graag advies over kapsels? Heeft u vragen over behandelingen? Wij geven u graag persoonlijk advies. Bij dé kapper van Haarlem kunnen wij u verschillende modellen laten zien. Ook kunt u zelf een voorbeeld meenemen. Naast advies staat service hoog in het vaandel. U krijgt de tijd en aandacht die u verdient.

Johan Hairstylist, dé kapper van Haarlem

Johan Hairstylist is een kapper gevestigd in Haarlem. Wanneer u naar de kapper van Haarlem komt staat u in deze salon centraal. In de salon werken wij met goede producten die alle mogelijkheden bieden op het gebied van kleur, styling en verzorging. Geef uzelf een cadeau en breng een bezoek aan de salon van Johan Hairstylist. Johan Hairstylist is niet voor niets dé kapper van Haarlem.

Neem contact op

Johan Hairstylist logo
Johan Hairstylist

Stel uw vraag

Kapper Haarlem

© Johan Hairstylist | Sitemap | Privacy | Cookie