Een impressie van onze salon

Kappers Haarlem
Kappers Haarlem

Kappers in Haarlem realiseren uw droom kapsel

Zit uw haar niet meer naar uw zin? Droomt u van een trendy kapsel dat u dagelijks zelf in model kunt krijgen? Johan Hairstylist behoort tot de beste kappers van Haarlem en staan 5 dagen per week voor u klaar. Onze kappers in Haarlem weten alles op het gebied van haar. In onze kapsalon in Haarlem werken uitsluitend ervaren kappers die op de hoogte zijn van de laatste trends en stylen. Wenst u een korte coupe met high lights? Of juist lang haar met mooie krullen? Onze kappers in Haarlem geven u de haarbehandeling die u wenst. Iedere klant zien wij als een mooie uitdaging. Met gebruik van de beste producten van top merken bieden de kappers in Haarlem van Johan Hairstylist kwaliteit op een klantvriendelijke manier. Bij onze kappers in Haarlem krijgt uw haar de aandacht dat het verdient. 

Behandelingen 

De kappers in Haarlem van Johan Hairstylist kunt u verschillende behandelingen aanbieden:

  • Wassen
  • Knippen
  • Drogen
  • Stijlen

De kappers in Haarlem wassen, knippen, drogen en stijlen het haar zoals u dat wenst. Deze kappers in Haarlem beschikken over de nieuwste knip en snij technieken volgens de nieuwste trends. Door het regelmatig volgen van cursussen en trainingen met verven bent u ook verzekerd van kwalitatief haarverf. De producten waarmee wij werken maken kleuren in elke gewenste tint mogelijk. Daarnaast garanderen ze maximaal behoud van de haarkwaliteit en een schitterende glans. 

Verzorgd uiterlijk

Een goed verzorgd uiterlijk begint bij uw kapsel. Dit zorgt namelijk voor meer zelfvertrouwen en een goed gevoel. Haar is immers voor veel mannen en vrouwen een belangrijk aspect. Bij onze kappers in Haarlem kunt u rondlopen met mooi geknipt, gekleurd en glanzend haar. Of het nu gaat om een korte coupe of vertrouwd kapsel, wij laten iedere klant tevreden de kapsalon verlaten. 

Advies

Wilt u iets nieuws met uw haar? Weet u niet wat het beste bij uw gezicht staat? Laat u dan vakkundig adviseren door de kappers in Haarlem van Johan Hairstylist. Wij kunnen u op een verantwoorde wijze adviseren over verschillende haarstijlen. In onze kapsalon streven de kappers in Haarlem naar kwaliteit en persoonlijke aandacht. Goed advies en perfectie in het model zorgen ervoor dat u er altijd verzorgd bij loopt. 

Wilt u een afspraak met één van onze kappers in Haarlem? Neem dan contact op met Johan Hairstylist.

Neem contact op

Johan Hairstylist logo
Johan Hairstylist

Stel uw vraag

Kappers Haarlem

© Johan Hairstylist | Sitemap | Privacy | Cookie