Een impressie van onze salon

Kapsalon Haarlem
Kapsalon Haarlem

Kapsalon in Haarlem voor een verzorgde en passende coupe naar wens

Bent u op zoek naar dé kapsalon van Haarlem en omgeving? Maak dan een afspraak bij Johan Hairstylist. Johan Hairstylist is met een team van ervaren kapsters door de jaren heen uitgegroeid tot dé kapsalon van Haarlem. Onze kapsters zijn ervaren en hebben een goede kijk op haarmode en kapsels. Wij kijken niet alleen naar de trend op dit moment maar ook naar coupes in combinatie met de persoon. Door een passende coupe te creëren krijgt u in onze kapsalon in Haarlem nog meer schoonheid. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij voorzien onze klanten van advies en luisteren daarbij goed naar u. Samen met u gaan wij vooraf op zoek naar een kapsel dat bij u past. Het streven is een kapsel waar u zich elke dag prettig bij voelt. Houdt u van een lang kapsel met een donkere kleur? Of wilt u juiste een kort en blond kapsel? In dé kapsalon van Haarlem is alles mogelijk. Maak een afspraak en kom langs bij dé kapsalon van Haarlem. Met een team van ervaren kapsters en de eigenaar Johan vd Veen staan wij 5 dagen per week voor u klaar.

Een perfecte coupe verzorgd door dé kapsalon van Haarlem

Doordat de mode snel verandert zijn wij hier dagelijks mee bezig. Een passend kapsel draagt voor een groot deel bij aan een prachtig uiterlijk. Door onze kennis, creativiteit en ervaring in dé kapsalon van Haarlem gaan wij de uitdaging aan om u een trendy coupe te geven dat aansluit bij u zelf en uw wensen. Iedereen heeft een eigen stijl. Door dit te combineren met de mode van nu verzorgd dé kapsalon van Haarlem graag een perfecte coupe. Het team van onze kapsalon in Haarlem wordt regelmatig getraind onder leiding van diverse topkappers. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de kaatste modellen en kniptechnieken.  Daarnaast voorzien wij u graag van advies. 

Producten in onze kapsalon in Haarlem

Naast goede knip en verftechnieken zijn producten van belang. Johan Hairstylist, dé kapsalon van Haarlem en omgeving werkt al vele jaren met de producten van L,oreal en Sebastian Professional. Wanneer u uw haar graag gekleurd wilt hebben, dan werken wij met L,oreal en in het bijzonder met  INOA. Dit komt door de goede eigenschappen zoals: geen ammoniak, comfort voor de hoofdhuid, intense voeding en hydratatie tot de volgende kleuring en 100% grijs dekkend. 

Waarom Johan Hairstylist, dé kapsalon van Haarlem

Johan Hairstylist is al vele jaren dé kapsalon van Haarlem en omgeving. Als je haar maar goed zit staat bij ons centraal. Wilt u graag een totale metamorfose? Of wilt u uw vertrouwde coupe laten knippen? Bij dé kapsalon van Haarlem is alles mogelijk. Bij ons geniet u van:

  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokkenheid
  • Gepassioneerde kapsters
  • Advies op maat
  • Goede producten

Maak gerust een afspraak. Iedereen is welkom in dé kapsalon van Haarlem.

Neem contact op

Johan Hairstylist logo
Johan Hairstylist

Stel uw vraag

Kapsalon Haarlem

© Johan Hairstylist | Sitemap | Privacy | Cookie