Een impressie van onze salon

Kapsalons Haarlem
Kapsalons Haarlem

Kapsalons in Haarlem die voor ieder haar wat te bieden hebben

Moet uw haar nodig geknipt en geverfd worden? Zoekt u de beste en betrouwbaarste kapsalons van Haarlem? Maak dan nu een afspraak bij Johan Hairstylist. Johan Hairstylist behoort tot de beste kapsalons van Haarlem. Wij zijn een professionele kapper met een team vaste kappers die ongekende mogelijkheden realiseren. Bij onze kapsalons in Haarlem krijgt u altijd persoonlijk, eerlijk en deskundig advies zodat uw kapsel niet alleen past bij uw wensen maar ook bij uw gezicht en look. Kom langs bij één van de beste kapsalons in Haarlem en ervaar de kwaliteiten. U kunt van te voren een afspraak maken zodat u nooit hoeft te wachten. 

Producten 

Als één van de beste kapsalons in Haarlem werken wij uiteraard met goede producten. ‘L oreal en Sebastian Professional mogen in de beste kapsalons in Haarlem niet ontbreken. De verfproducten van deze merken kenmerken zich door:

  • Comfort
  • Intense voeding
  • Grijs dekking
  • Geen ammoniak
  • Hydratie tot de volgende kleuring

Dit zijn mooie en verzorgende lijnen die ieder haar wat te bieden hebben. 

Passie voor haar

Het team van Johan Hairstylist kapsalons Haarlem bestaat niet alleen uit goed opgeleide en ervaring kappers, maar ook voornamelijk uit kappers met passie voor haar. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich prettig voelt bij zijn of haar kapsel. In onze kapsalons in Haarlem kunt u genieten van de ontspannen sfeer en passend advies. Of het nu gaat om jong of oud, klassiek of modern, onze kappers kunnen alle soorten kapsels realiseren.

Kennis maken?

Wilt u kennis maken met één van de beste kapsalons in Haarlem? Maak dan een afspraak of kom gezellig bij ons langs. U kunt bij ons terecht voor de laatste trends en een frisse nieuwe coupe. Onze tarieven variëren afhankelijk van uw wensen. U kunt uw haar al laten wassen, knippen en drogen vanaf €43. Benieuwd naar het werk van Johan Hairstylist kapsalons Haarlem? Bekijk dan het fotoboek op onze site. Hier krijgt u een prachtige beeld impressie van de diverse modellen die wij kunnen knippen. 

Neem contact op

Johan Hairstylist logo
Johan Hairstylist

Stel uw vraag

Kapsalons Haarlem

© Johan Hairstylist | Sitemap | Privacy | Cookie